Posted on

TAG Heuer X Bamford Autavia, Monaco, og Carrera klokker

I dag debuterer London-baserte Bamford Watch Department sine aller første “offisielle” klokker laget i samarbeid med TAG Heuer. Dette inkluderer noen ferdiglagde design sammen med et tilpassingsprogram som gjør at folk kan designe sine egne. I forrige måned annonserte aBlogtoWatch at Bamford ikke lenger ville jobbe med Rolex-klokker, for å fokusere på LVMH- replika TAG Heuer klokker merkevarer som Zenith, Bulgari og TAG Heuer. Nå blir de første offisielle klokka som Bamford produserer som både autorisert forhandler og modifierer av TAG Heuer klokker lansert – og allerede er det betydelig variasjon (sammen med forventet prising).

Nå blir de første offisielle klokka som Bamford produserer som både autorisert forhandler og modifierer av TAG Heuer klokker lansert - og allerede er det betydelig variasjon (sammen med forventet prising).
Nå blir de første offisielle klokka som Bamford produserer som både autorisert forhandler og modifierer av TAG Heuer klokker lansert – og allerede er det betydelig variasjon (sammen med forventet prising).

 

Bamfords største forte (i tillegg til å irriterende noen konservative urpurister) er i å ta klassiske design og gjøre dem litt mer hip kjøp replika klokker og trendy. Bamford har også stor kompetanse i tilfelle belegg og ringe modifikasjoner, noe som gjør selskapet spesielt – sammen med det faktum at de betjener mange av sine klokker internt. Bamford Watch Department bruker også betydelig tid å produsere skreddersydde eller tilpassede klokker for kunder. Dette gjøres enten i person hos BWD “The Hive” hovedkvarter i London, eller via deres hjemmeside.

George Bamford brukte akkurat det han er god til i disse nye Bamford TAG Heuer klokker, og tar den nye TAG Heuer Autavia Heuer 02, Carrera Caliber 5 og Monaco Caliber 11 i en rekke interessante retninger. Igjen, Bamford vil ikke bare ha spesifikke sett med ferdige design, men via deres online-tilpasser (som TAG Heuer åpner i dag) kan forbrukerne leke med farger og designe mer eller mindre hvordan de liker. Hvis den elektroniske tilpasseren ikke gir deg det du trenger, så gi George en samtale og besøk hans kontor.

Hvis den elektroniske tilpasseren ikke gir deg det du trenger, så gi George en samtale og besøk hans kontor.
Hvis den elektroniske tilpasseren ikke gir deg det du trenger, så gi George en samtale og besøk hans kontor.

Det er interessant å vurdere hvordan TAG Heuer kan gjøre best bruk uten å jobbe med Bamford. Å være gjenstand for dyre kunstprosjekter (som er mer eller mindre hvordan jeg ser på personlige / tilpassede klokker) er absolutt en merkestimulerende mulighet for TAG Heuer. Enda viktigere, Bamfords aktiviteter tjener som verdifulle tester på hvilke farger, stiler og overordnede utseende arbeid og fungerer ikke for merkevarens produkter. Denne verdien ligner på hvilke merker som Zenith og Bulgari går ut av å jobbe med Bamford.

Personlig, mens jeg er skuffet over hvor lite jeg har råd til fra Bamford, elsker jeg leken i deres klokker. Å ta noe klassisk, og gjøre det mer trendy og morsomt med farger og interessante design, er uendelig underholdende for meg, og iført Bamford klokker er morsomt. Disse er blant de beste luksusleker der ute – og det ville bare ikke fungere hvis det underliggende produktet ikke var en tidløs klassiker.

Ta for eksempel den modifiserte TAG Heuer Autavia Heuer 02 (aBlogtoWatch gjennomgang her) klokker produsert av Bamford. Disse kan ikke gjøre særlig godt i store mengder på tradisjonelle TAG Heuer-kioskbutikker, men de er interessante, inspirerte, og helt sikkert ryddige. De er også typen ting som dagens luksuriøse nyhetssøker ønsker – spesielt den typen person som er langt mer opptatt av produkter fra nye merker enn historiske som er sakte å forandre.

De er også typen ting som dagens luksuriøse nyhetssøker ønsker - spesielt den typen person som er langt mer opptatt av produkter fra nye merker enn historiske som er sakte å forandre.
De er også typen ting som dagens luksuriøse nyhetssøker ønsker – spesielt den typen person som er langt mer opptatt av produkter fra nye merker enn historiske som er sakte å forandre.

I tillegg vil Bamford TAG Heuer-klokka, på grunn av deres akselererte prising, ligge på et nivå over de fleste andre TAG Heuer-klokker – spesielt de umodifiserte aksjemodellene som disse er basert på med en margin på minst et par tusen dollar. På en måte gjør det mulig å arbeide med Bamford for hver av disse LVMH-merkene som TAG Heuer å nå nye kunder og demografi, samtidig som de ikke gjør skade på salgbarheten til kjernekolleksjonen uten å gjøre veldig mye i det hele tatt. Det er en overbevisende strategi å si mildt, og igjen på grunn av ledelsen av Jean-Claude Biver.

Hver av disse forskjellige Bamford TAG Heuer klokkerne endrer ikke noen av klokkene mekanisk, men fokuserer heller på saksbeleggbehandlinger (svart farge) samt dial design modifikasjoner (som i de fleste tilfeller er farger og andre lette applikasjoner). Jeg liker heller at disse er alle veldig lesbare (selv om jeg må se at ellers kult utseende svart og rødt ringe Autavia personlig for å se hvor lett en kan lese tiden).

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *