Posted on

kopiene menn Rolex Daytona 116515 LN

Rolex Cosmograph Everose Daytona menns Rose Gold Watch 116515 - Automatisk vikling, 44 juvelkronometer.
Rolex Cosmograph Everose Daytona menns Rose Gold Watch 116515 replika klokker – Automatisk vikling, 44 juvelkronometer.

Rolex Daytona 116515LN replika klokker
Daytona ref. 116515LN debuterte på Baselworld 2011 og har vært en populær modell blant de dyreste Daytona-alternativene. Og det er ingen overraskelse. Dens 40mm Oyster sak i 18k steg gullpar uklanderlig godt med den svarte keramiske ringen. Et raskt notat på gull og keramiske materialer; Disse er ikke standard “off-the-shelf” varianter, men heller Rolex-forbedrede. Metallet er Rolex-eksklusiv rosa gulllegering-aka Everose-som merkevarekravene ikke vil falme over tid. På den annen side er Cerachrom-keramikkrammen enda et Rolex-patent der materialet ikke bare er motstandsdyktig mot riper, men det vil heller ikke falme selv etter flere tiår med solstråling.

Som med alle versjoner av Rolex Daytona, ref. 116515LN inkluderer et gravert takmeter på bezel-en integrert komponent til kronografifunksjonen. Denne skalaen, i forbindelse med kronografen, tillater brukeren å måle 400 enheter (enten kilometer eller miles) i timen. Dette er det som til slutt gjør Daytona Cosmograph til en racerbildriver. Senterkronografens hånd er nøyaktig innen 1/8 sekunder. Sammen med den viktigste chrono-hånden er det også 30-minutters counter subdial klokka 3 og 12-timers teller underdialogen klokken 9. Disse to registre er også forbundet med en liten sekunder indikator klokka 6. Oppsettet av de tre registre (i tillegg til pushers klokken 2 og 4) er en stor del av det som gir Daytona sitt berømte utseende.

Ref. 116515LN inkluderer et gravert takmeter på foringsrøret.
Ref. 116515LN inkluderer et gravert takmeter på foringsrøret.

COSMOGRAPH DAYTONA
Den ultimative kronografen
Rolex Cosmograph Daytona, introdusert i 1963, ble designet for å møte kravene til profesjonelle racingdrivere. Med sin svært pålitelige kronograf og firkant med tachymetrisk skala, gjør det mulig for førere å måle gjennomsnittlig hastighet på opptil 400 kilometer eller miles per time, slik de velger. Et ikon ble evig sammen med navn og funksjon til motorsports høyverdige verden.

EVEROSE GOLD
Modellegenskaper
For å bevare skjønnheten i sine rosa gullklokker skapte og patenterte Rolex en eksklusiv 18 ct rosa gulllegering som ble kastet i sitt eget støperi: Everose gull. Introdusert i 2005, er 18 ct Everose brukt på alle Rolex-modeller i rosa gull.

CHOCOLATE DIAL
Modellegenskaper
Den sentrale feie sekunder hånden gir en nøyaktig avlesning på 1/8 sekund, mens de to tellerne på tallerkenen viser den bortfalls tiden i timer og minutter. Drivere kan nøyaktig kartlegge sporets spor og taktikk uten å feile.

OYSTERFLEX BRACELET
Modellegenskaper
Den nye Cosmograph Daytona er utstyrt med et Oysterflex armbånd, utviklet og patentert av Rolex. I kjernen ligger et superelastisk metallblad som er overformet med høy ytelse svart elastomer, et materiale som er spesielt motstandsdyktig mot miljøeffekter og svært slitesterk. Oysterflex-armbåndet er også utstyrt med en Oysterlock-sikkerhetslås og er utstyrt med Rolex-patenterte Easylink-hurtig forlengelsessystem som gjør at brukeren kan øke armbåndslengden med ca 5 mm, noe som gir ekstra komfort under alle forhold.

Dette er en populær modell blant de dyreste Daytona-alternativene.
Dette er en populær modell blant de dyreste Daytona-alternativene.

4130 BEVEGELSE
Modellegenskaper
Cosmograph Daytona er utstyrt med kaliber 4130, en selvviklet mekanisk kronografbevegelse som er utviklet og produsert av Rolex. Arkitekturen inneholder langt færre komponenter enn en standard kronograf, og dermed øker bevegelsens pålitelighet. Som alle Rolex evigvarende bevegelser, er 4130 et sertifisert sveitsisk kronometer, en betegnelse som er reservert for høy presisjonsklokker som har bestått testene for sveitsiske offisielle testet for kretstester (COSC). Kronografbevegelsen har en Parachrom hairspring, som gir større motstand mot støt og temperaturvariasjoner.

START, KJØR, STOPP
Modellegenskaper
Daytonas chronografefunksjoner aktiveres av pushers som skruer ned som viklingskronen når de ikke er i bruk, noe som garanterer vanntetthet til 100 meter. Ett trykk for å starte, stoppe eller nullstille kronografen gir et skarpt, klart klikk som ble perfeksjonert ved hjelp av den mest avanserte teknologien. Rolex urmakere perfeksjonerte også mekanismen for å passe det ideelle fingerpresset på pushers, og konstruerte det for å gi en øyeblikkelig og nøyaktig start på timingen uten å ofre pålitelighet.

18kt rosa gullveske med svart lærrem. 18kt rosa gull med takmeter gravert svart keramisk fasade. Sjokolade urskive med rosa gull-tone hender og arabiske tallet timemarkører. Minimarkører rundt ytre kant. Dial Type: Analog. Luminescerende hender. Chronograph – sub-dials viser: tre – 60 sekunder, 30 minutter og 12 timer. Automatisk bevegelse. Ripefast safirkrystall. Skru ned kronen. Solid sak tilbake. Veske diameter: 40mm. Rundformet form. Brett sikkerhetslås. Vannbestandig på 100 meter. Funksjoner: time, minutt, sekund.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *