Posted on

kjøp ROLEX GMT-MASTER II 126710 “pepsl” replika klokke

Det var det! De store nyhetene for Rolex i år, en som mange har forventet og drømt om: Rolex GMT Master II Pepsi 126710 BLRO. Og hvorfor er det en drøm som kommer i oppfyllelse? Fordi den har et jubileumsarmbånd, fordi det har en ny bevegelse, fordi det er et stål 40mm, men hovedsakelig fordi det er STÅL. Ja, det er en stor en.

Mens det kun er tilgjengelig i hvitt gull, er ROLEX GMT-MASTER II 126710 “pepsl” replika klokke Pepsi nå tilbudt i rustfritt stål, og det koster bare “CHF 8 800”. I all rettferdighet gjenopplever Rolex ikke hjulet her, men det er imponerende at det hørte hva samlere egentlig vil ha. Og resultatet er rett og slett fantastisk.

Rolex siden deres nyeste generasjon av høy ytelse internt gjorde bevegelser inne i Day-Date 40-klokken, samt bruken av deres nyeste generasjon av produksjonsmetoder for watch case. De nye sakene er godt ferdig og gjør faktisk en Litt bedre opplevelse enn den utgående generasjonen av GMT-Master II-klokker. Det betyr også at den populære “Batman” sorte og blå bezel Rolex GMT-Master II 116710BLNR nå er meget sannsynlig at den snart vil bli utgått (eller kanskje oppdatert) selv om Rolex hevder det Vil leve side om side med de nye 126710 GMT-Master II-modellene.Først og fremst viser still-40mm GMT en litt redesignet sak, med nye lugs: tynnere og mer avsmalnet. Saksbandene har også blitt litt omformet. Et positivt poeng er at maxi-saken er ute og dette vil sikkert være retningen for andre modeller i samlingen. Deretter, i motsetning til tidligere lanseringer, starter Rolex ikke med en ny modell i gull, men i rustfritt stål.Den andre store nyheten er at to-tone blå og rød Pepsi-bezel er nå tilgjengelig på stål og ikke utelukkende med et dyrt hvitt gullveske. Dette betyr at denne nye Rolex GMT Master II “Pepsi” 126710 BLRO går tilbake til utilitaristiske røtter av modellen – lett, motstandsdyktig, rimeligere. Cerachrom-beslaget er lik den forrige WG-versjonen, med en monoblokkonstruksjon.

Rolex tok også GMT-Master II 126710BLRO-lanseringen som en mulighet til å gjeninnføre jubileumsstil armbåndet tilbake i sin sportsklokksamling. Nylig tilbudt til Rolex Datejust 41-modellene i stål og gull, er GMT-Master II 126710BLROs jubileumsarmbånd i all-steel og leveres med en matchende Oysterlock-folding-implementeringslås. Dette er ikke første gang en GMT-Master II-klokke har vært tilgjengelig på et slikt armbånd – men det er første gang blant den moderne tiden av Rolex sportsklokker.

Hvis det nye saken og armbåndet til GMT-Master II ikke var nok for watchfans, introduserte Rolex også en ny GMT-bevegelse med Rolex kaliber 3285. Dette er en av Rolexs nye “Superlative Chronometer” -klokker, som i tillegg til passerer Rolexs interne sertifiseringsstandarder, lover også pluss eller minus 2 sekunder per dags nøyaktighet. Den automatiske bevegelsen opererer på 4Hz (28.800 bph) og tilbyr 70 timers strømreserve. Tilleggsfunksjoner inkluderer Rolexs anti-magnetiske Parachrom hairspring og Chronergy balansehjulet. Bruk av 3285 automatisk bevegelse er en fornøyelse og absolutt en oppgradering på den tidligere generasjonen GMT-Master II-bevegelsen. Å være i stand til selvstendig å flytte hovedtimerhånden under reisen er blant de viktige funksjonene Rolex vil at folk skal vite om.

Sist, men ikke minst, har GMT Master II 126710 BLRO den nye generasjonsbevegelsen, kaliber 3285. Med hensyn til funksjonalitet, ingen endringer: 24h rød GMT holder i midten for hjemmetid, sentral Mercedes-timers hånd med justeringer per time-intervaller for lokal tid og dato klokka 3. Kalibreringen 3285 lagrer opptil 70 timers kraftreservoar og har en Parachrom hårspring og en forbedret rømning. Det er selvfølgelig sertifisert som et superlativt kronometer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *