Posted on

fake dame Cartier Panthere 83083444

I lys av at Cartier reinvigorerte sin utmerkede urmakeri for åtte år siden, har den overrasket oss hvert år med en enestående kompleks klokke etter hverandre. Dette året hadde fake dame Cartier Panthere 83083444 en eksepsjonell form for vidunder: en oppstandelse av Panthère de Cartier, som ble avviklet i de tidlige åndene. bortsett fra en ny Minute Repeater Mysterious Double Tourbillon (ny innen opplevelsen at disse hodepine blandes for første gang), endret Cartier Panthère De Cartier i hovedinnføringen på SIHH i år, noe som gjør det klart at kvinneklokker ikke er andre nivå i reklamestyrke eller salg.

mens du ser på tilstanden til klokkeforetaket i løpet Norsk nettbutikk med stort utvalg av billig klokker av det siste året, er reintroduksjonen av Panthère De Cartier ikke alt det som er overraskende. I likhet med Tank, Santos og forskjellige ikoniske volumsamlinger er Cartier Panthère en brød-og-smør senterkolleksjon: et positivt problem på en ustabil markedsplass. Med mer enn en referanse og prispoeng, er det miles akkurat hva markedet ser ut til å kreve, enda en gang i mellomtiden.


Cartier Panthère ble opprinnelig oppført i 1983, og relaunchoppsettet er akkurat som det originale: kvadratisk tilfelle med skruer på bezel, romerske tall, jernbanetoneindeks og et lite perfekte cartier klokker merke som er preget i X-sifret – skiller det fra forfalskninger. Hendigeste armbåndsproduksjonen er ny – den er langt større smidig. alle trekkene er kvarts, som holder klokken elegant tynn og faktisk til det opprinnelige oppsettet, som kom hit til å være i høyden av kvartsgenerasjonen.
Santos er også en ikonisk firkantet Cartier klokke med romersk tallerkener og synlige skruer på bezel, og minst en mann eller kvinne jeg snakket med var forvirret omtrent sin likhet med Cartier Panthère, så det er vel verdt å vise Santos her til sammenligning. Forskjellene er diffunderte. Dimensjonene på beslaget og skruene er mye mindre på Cartier Panthère enn på Santos, og lugs er større avsmalnet, som er kronen. Og på Santos kan det ikke være noen grense på jernbanesporindeksen. (selv om det var en grense på indeksen av det autentiske Santos uret som ble opprettet i 1904).

Santos ble forvandlet til aviator Alberto Santos-Dumont, en venn av Louis Cartier, for å tillate ham å kile sin flybein mens han ikke måtte ta hånden av kontrollene for å nå for lommeur. Det ble en suksess i det parisiske samfunnet, og Cartier sluppet det kommersielt noen få år senere. Santos-Dumonts firkantede form blir moderne for sin tid, og dermed startet Cartiers eventyr i sektoren av formede klokker.
Selv om Cartier Panthère-volumserien endret seg i opprettet i 1983, har Cartier gjort smykker med panther-tema på grunn av at selv før den skapte Santos-klokken i 1904 – hadde de enkleste gutta som hadde båret armbåndsur på den tiden vært squaddies inne i Sør-Afrikansk Boer-krigføring, og det endret seg på grunn av at Afrika er blitt for varmt til et midjefrakke, hvor en mans lommeur holdes ordentlig. Cartier holder sin tradisjon for jeweled panther klokker hvert år. I år blanket de nye ringene kreasjoner, mest merkbart, Royale og Joueuse. Cartier Panthère Royale ble stimulert ved hjelp av en berømt panther- og safirbrosje laget av Cartier i 1949 for hertuginnen av Windsor. Den er designet i konsentriske sirkler satt med diamanter rundt en panther i tillegg satt med diamanter og lakk.

Posted on

kjøp Rolex Sky-Dweller 326934 klokker replika

Gull er ettertraktet for sin glans og Aristokratiet. metall forsterker energi og pålitelighet. sammen kombinerer de harmonisk høy kvalitet i sine boliger. en ekte  replika Rolex klokker  signatur, har Rolesor kjennetegnet på Rolex-moter siden tidlig på trettiårene, og endret seg til varemerket som et navn i 1933. Det er langt en av de fremste søylene i Oyster-samlingen.

et sett invertert, lilla trekant på tallerkenfaktorene til valgt referansetid – tiden hjemme eller på turistens vanlige arbeidsplass – på den midterste 24-timers disken. Etter hvert ser dette døgnåpne showet på dagslys timer timer fra nattidetidene i det andre kvartalet. Dialene har nå rektangulære indeks-timemarkører og lengre palmer, i tillegg til et Chromalight-show med langvarig luminescens, noe som forbedrer lesbarheten.


Sky-Dweller er utstyrt med et solid hyperlink Oyster-armbånd i Oystersteel, i tilfelle av den hvite Rolesor-modellen, eller for den gule Rolesor-versjonen, et Oyster-armbånd som kombinerer Oystersteel og 18 ct gult gull. Oyster armbånd drar nytte av den nye skjulte vedleggsenheten under beslaget som sikrer en sømløs synlig kontinuitet blant armbåndet og saken. Den er langt klar med en foldende Oysterclasp, og har også den fantasifulle  kopier Rolex klokker  patenterte Easylink-hurtigutvidelsesenheten som lar brukeren enkelt vokse armbåndslengden med omtrent fem mm, for ekstra trøst i enhver situasjon.

Sky-Dweller er utstyrt med kaliber 9001, en selvviklet mekanisk bevegelse helt avansert og produsert ved hjelp av  salg Rolex klokker . beskyttet ved å bruke sju patenter, er det langt en av de mest komplekse kalibrer som noensinne er utviklet ved hjelp av emblemet. Arkitekturen, produserer fine og revolusjonerende funksjoner gjør det helt spesielt og pålitelig.

De to tidssonene vises samtidig. Nærliggende tid er indikert ved hjelp av den tradisjonelle sentertimeren, minutt- og sekunderhendene. det kan settes raskt og enkelt ved hjelp av en mekanisme som gjør at timen kan justeres uavhengig i en times inkrement både fremover og bakover. Hverken minutt og sekunder eller referansetid innen 2d-tidszonen påvirkes. Og fordi klokken ikke stoppes, blir nøyaktigheten bevart. Referansetid innenfor turistens regelmessige nærhet av bolig eller malerier er undersøkt på en roterende off-center plate. en hard og rask invertert crimson trekantfaktorer til brukerens valgte referansetid. Skivens 24-timers show tillater at reisende virkelig skiller sollys timer fra nattidetidene i fjerntidsområdet (for eksempel 10:00 pr. 10:00). Datoen veksler er knyttet til lokal tid og skjer innen noen få millisekunder ved midnatt. Så datoen som vises i blenderåpningen er kontinuerlig den moderne datoen i brukerens nabolagssektor.

Posted on

billig menn IWC Big Pilots IW501901

Det er tydelig år Spitfire over i Schaffhausen, med billig menn IWC Big Pilots IW501901 bringe ikke en, ikke to, men syv nye referanser til SIHH inspirert av det legendariske britiske krigsflyet fra 1800-tallet. To av de nye referansene vi allerede har sett: Standard Pilot’s Chronograph Spitfire i bronse, og den begrensede utgaven Timezoner Spitfire med sitt patenterte tidszoner. De andre nye referansene som er omtalt nedenfor, er subtilt oppdaterte varianter av nåværende Pilot-klokker i nye tilfelle henrettelser og en kul ny komplikasjon, men enda viktigere, er den nye Spitfire-samlingen nå drevet av IWCs interne produserte kalibrer.


Bevegelsene er bare halvparten av historien, men disse nyutgivelsene markerer også en ganske betydelig estetisk avvik fra den langvarige Spitfire-samlingen, som i det siste tiåret eller så har opprettholdt en konsekvent dressier tone inspirert av den skinnende sølvkantens ytre Spitfire-planet selv. I år slår billige IWC klokker imidlertid disse børstet sølv urskive og påførte polerte elementer til fordel for en tradisjonell matte instrumentskive layout lånt fra sin klassiske Mark 11 Pilot (som hadde blitt brukt av RAF Spitfire piloter i eller rundt 1948) alt pakket inn i en ny vintage-esque fargepalett, som nå er inspirert av interiøret i Spitfire: bronsevesker, beige Super-LumiNova salg kopi eksklusive klokker og olivenbrune grønne ringer. Ta vare på det friske utseende, betrakt disse nye klokkene mer historisk inspirert, mens tidligere Spitfire-klokker var mer design-inspirert av det litterære kildematerialet. Helt ærlig, ville jeg hevde at det er svært lite om disse nye klokker som føles tydeligvis “Spitfire”, basert på hva vi har vært betinget av å forvente fra denne kjøp IWC klokker   i fortiden, men nåværende tilbud er ikke mindre flotte, selv om de kanskje cribbing litt for mye fra den nåværende nü-vintage trenden i urmakeri.


Av de fem nye referansene som vi ikke har dekket ennå, er to av dem i hovedsak re-skinned varianter av referanser som vi allerede har dekket. Dette inkluderer Pilot’s Watch Chronograph Spitfire (ref. IW387901) i rustfritt stål med en 69000 kaliber kronografbevegelse – betydelig, da det er første gang salg IWC klokker har distribuert denne bevegelsen i Pilots linje. Med unntak av sokkemateriale og svart urskive, er dette uret ellers funksjonelt identisk med bronsevarianen (ref. IW387902) som allerede er dekket. Det samme gjelder for den nye, begrensede utgaven Big Pilot Perpetual Calendar (ref. IW503601) – et speil av sin rustfrie fetter i standardlinjen, og flaggskipet i den nye Spitfire-samlingen. Her bronsehuset henger kal. 52615; en imponerende syv-dagers evig kalenderbevegelse som kan justeres helt av kronen, og opprettholder dagens nøyaktighet i 577,5 år.

Posted on

beste menn Cartier Calibre de Cartier W7100046

Cartier har gjort det ganske klart at Caliber-saken skal ha mye liv. Den har tjent som utgangspunkt for alt fra vanlig luksus til ultrahøyeste Cartier-modeller, og fortsetter å ha en lovende fremtid, da Cartier for tiden foretrekker Caliber som sin fremste menns modell. En av mine personlige favorittaspekter av kaliberen er at ingen noensinne har referert til det som “unisex”. Mange Cartier-klokker har den væskefølelsen av fransk polsk som gjør dem gode nok til en mann, men passer for en kvinne. Kaliber er “all fyr”. Tidligere i 2013 ble samlingen utvidet med salg kopi eksklusive klokker Caliber Chronograph-modellen (debuterte her).

Jeg var ganske fornøyd med det opprinnelige Caliber-uret da beste menn Cartier Calibre de Cartier W7100046 ga ut det i 2010. Senere tilbød jeg en aBlogtoWatch praktisk gjennomgang av kaliber her. Det mange som ikke husker, er at Cartier valgte kaliber som første klokke for å huse sin egen bevegelse kjent som kaliber 1904MC. Dette var ikke deres første interngjorte bevegelse – Cartier startet med svært luksuriøse ting noen år tidligere. 1904MC var ikke bare en ny bevegelse, men ment å være grunnlaget for mange fremtidige bevegelser. Designet for å være fleksibel, er 1904MC det som alle interne bevegelsesbaserte Cartier-klokker inneholder. Så her er det med en kronograf. I kalibreringschronografen er bevegelsen kjent som 1904-CH MC.


1904-CH MC automatisk ligner den rene basisbevegelsen uten kronografmodulen, men med litt annerledes oppsett, samt en 30-minutters kronograf som tilbys i en bi-kompaksjonslayout.  perfekte cartier klokker Frekvensen er 28.800 bph og strømreserven er 48 timer. Den har også datoen som ligger klokka 6. Det varige kontroversielle elementet i Caliber’s dial design er “åpent” datovinduet. Jeg må innrømme at denne designfunksjonen ser mye verre på noen andre klokker, men det stikker ut som noe som tilbys rent for å være quirky.

Jeg har hørt to ting om kronografens undervelger. Noen tror at ringene er for tette sammen, og andre setter stor pris på deres posisjonering fordi det gir en relativt uhindret visning av timemarkørene som gir optimal lesbarhet. Hvem er jeg enig med? Vel, begge antar jeg. Lesbarhet er ganske bra, men med ringen rundt underskiven, er plasseringen til midten av skiven kanskje for understreket. Etter å ha sagt alt det, elsker jeg symmetrien på skiven og føler at i forhold til det opprinnelige kalibreringshjulet (med sekundærvalser) er kronografen mye bedre balansert og ser mer komfortabel ut. Så mens det kanskje ikke er verdens mest perfekte skive, er det fint og attraktivt nok til å stolt bære Cartier-navnet.

Posted on

beste menn og dame Cartier Ballon Bleu WE9005Z3

Blant Cartiers mange nye utgivelser for 2011 var denne ultratynne versjonen av den populære Ballon Bleu. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor Ballon Bleu er så populær. Som kvinneklokke får jeg det helt. Den har en elegant, boblende skjønnhet til det og noen fine avrundede kurver. Jeg mener ordet “ballong” er i navnet – i det minste tror jeg det er hva “ballon” betyr. Jeg kunne gå galt, jeg vet ikke. Uavhengig av den sanne salg kopi eksklusive klokker oversettelsen, vil urkolleksjonen alltid være den “blå ballongen” for meg – og nå er det litt deflatert.

Tynne profilklokker er varme i 2011. Det er mange grunner til det, men kostnaden er en av dem. Merker kan belaste det samme beløpet for et ur med mindre edelt metall – og de kan hevde at du betaler for kompleksiteten til miniatyrisering. Det argumentet kan være fornuftig, men tynne klokker har eksistert i generasjoner. Jeg har faktisk ikke noe imot tynn profil klokker med mindre de er bred nok. Alt under 40 mm bredt i en tankeprofil, vil ikke se tiden på håndleddet mitt, og jeg foretrekker minst 42 mm og bredere hvis jeg kan hjelpe det. Heldigvis gjorde beste menn og dame Cartier Ballon Bleu WE9005Z3 denne tynne versjonen av Ballon Bleu 46mm bred – flott.
Cartier kaller klokken “Ekstra-flat” Ballon Bleu. Det er minst et dusin måter du finner merker som navngir tynne klokker. Noen bruker bare navn som “flat” eller “tynn”, og noen ganger termer som “slank”. Merkene noen ganger blir litt over opphisset om svelte naturen til disse timepieces og føler behovet for å legge på adjektiver for å hjelpe deg med å komme i deres samme tankegang. Det er derfor du ser etiketter som “ultra-tynn” og “ekstra flat”. Kan noen i Sveits komme med et sett med “tynn” retningslinjer for å hjelpe disse merkene? Hva anses tynn? Hva anses ekstra tynn? Du ser ikke termen “ekstra tykk.” I stedet bruker de ordet “overdimensjonert” (som jeg har nevnt om 6000 ganger, er en dum term jeg hater). Etikettene gir ingen mening, men det er morsomt å si. Som du kan se, er Extra Flat Ballon Bleu ganske darn tynn på håndleddet. billige cartier klokker publiserer ikke en gang tykkelsen av saken. Jeg tenkte ikke å måle det når jeg sjekket det ut, men nå kan jeg ikke fortelle deg målingen. Så hvor flatt er klokken? Ekstra flat.


For å være rettferdig, har den faktiske tykkelsen på en tynn klokke ikke noe å gjøre, med mindre du vil hevde at du har den tynneste i verden, som det er tilfellet med noen Piaget klokker. Hva betyr noe, er hvordan de ser ut og føles på håndleddet. perfekte cartier klokker ikke i spillet for å slå noen poster, men det ønsker å tilby en tynn profilversjon av den populære selgeren – og det ser ganske stilig ut. Tynn synes bare å være den populære tingen å gjøre i disse dager, og merkene eksperimenterer hvor de kanskje ikke uten denne trenden er rundt. Den tynne saken av Ballon Bleu Extra-Flat er bred og flat – noe som er bra. Jeg foretrekker dem flattere versus buede når de er i denne størrelsen. Lugs kurven litt for å få klokka bedre på håndleddet.


Med bare to hender og kjøp cartier klokker romerske tall, ser guilloche maskinens graverte ring ut glatt og fremdeles lett å lese. Hvorvidt du liker stilen til det, er et spørsmål om smak, men det er et ganske attraktivt ansikt i ordningen av ting. Det er også den blå dialogen versjonen av Ballon Bleu – som er spesiell for platinekassettmodellen. Bortsett fra det er 18k hvite og rosa gullmodeller med mer tradisjonelle Cartier urskive. Den dekket krone har en safir cabochon satt i den.
kopiere Cartier klokker nevner ikke at bevegelsen er i Ballon Bleu Extra-Flat. Men en rask titt på caseback avslører begrepet “mecanique.” Det sier til meg at klokken har en mekanisk bevegelse i den, som i dette tilfellet er manuelt såret. Virkelig rart at de ikke publiserer mer på det punktet. De fleste versjoner av denne flate klokken kommer på en brun alligatorbælte, men de som får den blåblåste platina-versjonen, får en blå alligatorrem. Pris? salg cartier klokker   vil kjøre deg $ 20,300 – $ 21,800 i gull og $ 32,550 i platina.

Posted on

kjøp Rolex Cellini 50535 klokker replika

Rolex tilbyr et bredt spekter av modeller som passer til håndleddet ditt, alt fra profesjonell til klassisk klokker. Utforsk  falske Rolex klokker -samlingen ved å plukke dine favorittmodeller, materialer, beslag, ringer og armbånd for å finne en klokke laget for deg.

Cellini-samlingen feirer den evige elegansen til en tradisjonell klokke av moderne stil. Det navnet ble inspirert av den italienske renessanseren Benvenuto Cellini. Denne samlingen kombinerer den beste Rolex-ekspertisen til perfeksjonen av sine høye standarder for å forbedre tradisjonen med urmakeri på en tidløs måte. Linjen av Cellini-modellen er rolig og sofistikert, materialet er edelt og finishen er luksuriøst. Hver detalj respekterer koden for vakten.

kjøp Rolex Cellini 50535 klokker replika
kjøp Rolex Cellini 50535 klokker replika

For å opprettholde de vakre rosa gull klokker, har  kjøp rolex klokker sin egen 18 kt rosa gull-legering som er blitt produsert i en egen støpeanlegg, for å skape en Everose gull, ble patentert. 18 karate Everose, som ble utgitt i 2005, brukes i alle  replika Rolex klokker modeller i rosa gull.

Den Cellini Moonphase, er det en skiveformet hvitlakkert hjulet utsettes for den blå emalje på klokken 6-stilling, tidligere meteoritt av applikasjon, den sistnevnte har blitt trukket i en ring av sølv. Når den fulle månen og ny måne roteres i en månedlig syklus vil måne fase bli lest gjennom fremvisningsinnretningen, som er satt til klokken 12 sub-kanaler. Cellini Moonphase viser datoen rundt oppringeren. Det er en halvmåne i midten.

Billige kopi kjøp Rolex Cellini 50535 klokker replika
Billige kopi kjøp Rolex Cellini 50535 klokker replika

Selini månefasen er blitt festet til 18 karat gull Everose folding krone klapp med brun alligator lærstropp.

Beste kopi kjøp Rolex Cellini 50535 klokker kopi til salgs
Beste kopi kjøp Rolex Cellini 50535 klokker kopi til salgs

Cellini sirkulær og klassisk diameter 39 mm av Moonphase er tradisjonelt et symbol, raffinører, raffinert ferdig, dobbeltrammen – kupler og andre fine riller – blir tilsatt for å skille en fremtredende. Linjen er rolig og sofistikert, materialet er edelt og finishen er luksuriøst. Vi respekterer kunstlovenes kunstlover og tolker retur til kilden til classicisme helt i harmoni med den tiden, til detaljene. Det ble dannet en mangesidig, slik som et tveegget sverd, i nøyaktigheten av selvtrekkende kronometer bevegelse i sentrum av denne prestisjetunge vakt, nålen hvert sekund, hvert minutt og hver time teller.

replica buy Rolex Cellini 50535 klokker replika
replica buy Rolex Cellini 50535 klokker replika
Posted on

buy Rolex Datejust 126301 watches replica

Takket være sin skjønnhet og funksjon, overskrider datoen bare moteendringer. Æstetisk er datoen rett utenfor epoken, en av de mest anerkjente klokker, spesielt blant de tradisjonelle versjonene.

Vi er her for å gi kopier. Vi selger kopi klokker i mange år. Våre topp kvalitet replika klokker med fremragende ferdigheter er imponert av mange se elskere. For å velge det beste kvalitetsklipset fra vår nettbutikk, er alle replikeklokker populære replikeklokker med best kvalitet


Gull er engstelig for sin glans og aristokrati. Stål forbedrer styrke og pålitelighet. Sammen kombinerer de de beste egenskapene i harmoni. Rolex dukket opp i  kjøp rolex klokker -modellen fra begynnelsen av 1930-tallet og ble registrert som et varemerke i 1933. Dette er en av stolpene til Oyster-samlingen.

Denne tallerkenen er et karakteristisk ansikt på rollevakten som spiller den viktigste rollen som sin identitet og lesbarhet. 18 ct gull tid markører forhindre smuss, alle Kopier Rolex klokker urskive er designet og produsert helt og pålitelig for hånd.

Oyster armbånd er en perfekt alkymi av slitesterk og behagelig form og funksjon, estetikk, teknologi. Den har Oyster Clasp bare for Rolls-Royce og Easylink Extension Link. Med dette geniale systemet kan brukeren øke lengden på armbåndet på rundt 5 mm og kan øke komforten i enhver situasjon.

Denne modellen, som er utstyrt med Calibre 3235 er en bevegelse av den nye generasjon, for å fremvise overlegen ytelse, har blitt fullstendig utviklet og produsert av  kjøp rolex klokker . COSC av (Sveits ‘kronometer testing organisasjoner) sertifisert som kronometer Sveits, for å møte to ganger referansen nøyaktighet offisielt sertifisert presisjon i det daglige arbeidet, kronometer. Den endelige kontroll av nøyaktigheten av den sammensatte klokken gjøres ved hjelp av metodikk og høyteknologisk utstyr som er spesielt utviklet av  replica Rolex Datejust klokker.

Under påvirkning av den banebrytende Just, er datoen for Just 41 vises i klokken 3-vinduet, vil det endre på et øyeblikk. Kristallens Cyclops-objektiv oppfunnet av  kjøp rolex klokker i 1953, utvider datoer for enkel lesing.

Posted on

Kjøp Rolex Day-Date 228206 klokker replika

Ble løslatt dagen-date i 1956, den første gangen debut som en klokke vanntett, selvtrekkende kronometer, viser den moderne kalenderen på et øyeblikk, må du fylle ut helt i vinduet i tillegg til skiven på dato. Eksepsjonell nøyaktighet, pålitelighet, lesbarhet og eksistensen av denne kjente modellen gjorde det til den ultimative tilstandsovervåking.

Sjeldne verdifulle platina gir sølvhvite hvite og levende glans. Den utmerker seg ved en enestående kjemiske og fysikalske egenskaper slik som eksepsjonelle korrosjonsmotstandsdyktighet er mest tetthet ett av høy tungmetall i verden. Paradoksalt det er mykt elastisk, siden høy formbarhet, maskinering eller polering er spesielt vanskelig, er avansert teknologi nødvendig.  Kopier Rolex klokker (består av platina på 950 ‰ (1000 minutter 1), presisjon plater Produsenter Rolex ble produsert med tillit) alltid er 950 Platina bruker. Edelmetall for den fineste klokken.

Denne tallerkenen er et karakteristisk ansikt på rollevakten som spiller den viktigste rollen som sin identitet og lesbarhet. 18 ct gull tid markører forhindre smuss, alle  replika Rolex Day-Date klokker urskive er designet og produsert helt og pålitelig for hånd.

 Kopier Rolex klokker  armbånd og lås design, utvikling, produksjon, og den strenge testingen de møter krever avansert avansert teknologi. Også, som alle komponenter i klokken, sikrer den estetiske kontrollen av det menneskelige øye perfekt skjønnhet. Av presidenten med en tre-delt kobling av semi-sirkulære armbånd, ble det grunnlagt for lanseringen av Oyster Perpetual Day-Date i 1956. Den representerer den ultimate raffinement og komfort, og den er alltid laget av nøye utvalgte edle metaller.

The Day-Date 40 og er utstyrt med en ny generasjon av Caliber 3255, har det vært helt utviklet og produsert av  replika Rolex Day-Date klokkerfor å vise resultatene av det høyeste nivået. Dette selvtrekkende mekanisk bevegelse er i forkant av watchmaking teknologi. Demonstrasjon av Rolex-teknologi med 14 patenter, nøyaktighet, strøm reserve, motstand mot støt og magnetisk, i form av brukervennlighet og pålitelighet gir grunnleggende fordeler.

Opprinnelig annonsert i 1956, dagen dato var den første i verden. Den første klokken som viser ukens dag, staves perfekt. Dagsdato slitt av mange verdensledere kan vises daglig på et bredt spekter av språk.

Posted on

TAG Heuer X Bamford Autavia, Monaco, og Carrera klokker

I dag debuterer London-baserte Bamford Watch Department sine aller første “offisielle” klokker laget i samarbeid med TAG Heuer. Dette inkluderer noen ferdiglagde design sammen med et tilpassingsprogram som gjør at folk kan designe sine egne. I forrige måned annonserte aBlogtoWatch at Bamford ikke lenger ville jobbe med Rolex-klokker, for å fokusere på LVMH- replika TAG Heuer klokker merkevarer som Zenith, Bulgari og TAG Heuer. Nå blir de første offisielle klokka som Bamford produserer som både autorisert forhandler og modifierer av TAG Heuer klokker lansert – og allerede er det betydelig variasjon (sammen med forventet prising).

Nå blir de første offisielle klokka som Bamford produserer som både autorisert forhandler og modifierer av TAG Heuer klokker lansert - og allerede er det betydelig variasjon (sammen med forventet prising).
Nå blir de første offisielle klokka som Bamford produserer som både autorisert forhandler og modifierer av TAG Heuer klokker lansert – og allerede er det betydelig variasjon (sammen med forventet prising).

 

Bamfords største forte (i tillegg til å irriterende noen konservative urpurister) er i å ta klassiske design og gjøre dem litt mer hip kjøp replika klokker og trendy. Bamford har også stor kompetanse i tilfelle belegg og ringe modifikasjoner, noe som gjør selskapet spesielt – sammen med det faktum at de betjener mange av sine klokker internt. Bamford Watch Department bruker også betydelig tid å produsere skreddersydde eller tilpassede klokker for kunder. Dette gjøres enten i person hos BWD “The Hive” hovedkvarter i London, eller via deres hjemmeside.

George Bamford brukte akkurat det han er god til i disse nye Bamford TAG Heuer klokker, og tar den nye TAG Heuer Autavia Heuer 02, Carrera Caliber 5 og Monaco Caliber 11 i en rekke interessante retninger. Igjen, Bamford vil ikke bare ha spesifikke sett med ferdige design, men via deres online-tilpasser (som TAG Heuer åpner i dag) kan forbrukerne leke med farger og designe mer eller mindre hvordan de liker. Hvis den elektroniske tilpasseren ikke gir deg det du trenger, så gi George en samtale og besøk hans kontor.

Hvis den elektroniske tilpasseren ikke gir deg det du trenger, så gi George en samtale og besøk hans kontor.
Hvis den elektroniske tilpasseren ikke gir deg det du trenger, så gi George en samtale og besøk hans kontor.

Det er interessant å vurdere hvordan TAG Heuer kan gjøre best bruk uten å jobbe med Bamford. Å være gjenstand for dyre kunstprosjekter (som er mer eller mindre hvordan jeg ser på personlige / tilpassede klokker) er absolutt en merkestimulerende mulighet for TAG Heuer. Enda viktigere, Bamfords aktiviteter tjener som verdifulle tester på hvilke farger, stiler og overordnede utseende arbeid og fungerer ikke for merkevarens produkter. Denne verdien ligner på hvilke merker som Zenith og Bulgari går ut av å jobbe med Bamford.

Personlig, mens jeg er skuffet over hvor lite jeg har råd til fra Bamford, elsker jeg leken i deres klokker. Å ta noe klassisk, og gjøre det mer trendy og morsomt med farger og interessante design, er uendelig underholdende for meg, og iført Bamford klokker er morsomt. Disse er blant de beste luksusleker der ute – og det ville bare ikke fungere hvis det underliggende produktet ikke var en tidløs klassiker.

Ta for eksempel den modifiserte TAG Heuer Autavia Heuer 02 (aBlogtoWatch gjennomgang her) klokker produsert av Bamford. Disse kan ikke gjøre særlig godt i store mengder på tradisjonelle TAG Heuer-kioskbutikker, men de er interessante, inspirerte, og helt sikkert ryddige. De er også typen ting som dagens luksuriøse nyhetssøker ønsker – spesielt den typen person som er langt mer opptatt av produkter fra nye merker enn historiske som er sakte å forandre.

De er også typen ting som dagens luksuriøse nyhetssøker ønsker - spesielt den typen person som er langt mer opptatt av produkter fra nye merker enn historiske som er sakte å forandre.
De er også typen ting som dagens luksuriøse nyhetssøker ønsker – spesielt den typen person som er langt mer opptatt av produkter fra nye merker enn historiske som er sakte å forandre.

I tillegg vil Bamford TAG Heuer-klokka, på grunn av deres akselererte prising, ligge på et nivå over de fleste andre TAG Heuer-klokker – spesielt de umodifiserte aksjemodellene som disse er basert på med en margin på minst et par tusen dollar. På en måte gjør det mulig å arbeide med Bamford for hver av disse LVMH-merkene som TAG Heuer å nå nye kunder og demografi, samtidig som de ikke gjør skade på salgbarheten til kjernekolleksjonen uten å gjøre veldig mye i det hele tatt. Det er en overbevisende strategi å si mildt, og igjen på grunn av ledelsen av Jean-Claude Biver.

Hver av disse forskjellige Bamford TAG Heuer klokkerne endrer ikke noen av klokkene mekanisk, men fokuserer heller på saksbeleggbehandlinger (svart farge) samt dial design modifikasjoner (som i de fleste tilfeller er farger og andre lette applikasjoner). Jeg liker heller at disse er alle veldig lesbare (selv om jeg må se at ellers kult utseende svart og rødt ringe Autavia personlig for å se hvor lett en kan lese tiden).

Posted on

IWC Tribute To Pallweber Edition ‘150 år’ Watch Watch Releases

Den første IWC-klokken med en digital visning av tiden ble faktisk laget i slutten av 1800-tallet. I 1884 ga en avtale mellom Johann Rauschenbach og Salzburg urmaker Joseph Pallweber IWC rettigheter til Pallweber-systemet. Pallweber-systemet regnes som den første digitale lommeurbevegelsen. Merkets første digitale lommeur, ifølge IWCs arkiver, var Savonnette lommeur Pallweber fra 1886. Den nye IWC Tribute to Pallweber Edition “150 år” er en ganske trolig rekreasjon av den samme lommeur.

 IWC Tribute To Pallweber Edition '150 år' Watch Watch Releases  Savonnette Pocket Watch Pallweber fra 1886
IWC Tribute To Pallweber Edition ‘150 år’ Watch Watch Releases  Savonnette Pocket Watch Pallweber fra 1886

  replika iwc klokker Selvfølgelig er det et armbåndsur, og det kommer i en rund 45mm bred 18k rød gull sak. Et særegent trekk i saken er trådlugsene, noe som du ikke ser det ofte på moderne klokker. Det gir også klokken en veldig vintage utseende. Også bemerkelsesverdig er den store 18k røde gullløkekronen. Vannmotstanden er vurdert til 30m og klokken kommer med en svart alligatorrem laget av den lange IWC-partner Santoni.

Den ekspansive hvite lakkerken er ekstremt minimalistisk. Klokken 12 har du en blenderåpning for den digitale visning av timene, som er tydelig merket i forhold til lommeurens design. Under det og nærmere midten av tallerkenen er det en annen blender for den digitale visning av minuttene, igjen tydelig merket. Til slutt, klokken 6 har du et underhjul som viser løpende sekunder, noe som hjelper designens symmetri mens du gir litt bevegelse på det ellers sterke ansiktet. Det er ikke noe overflødig om skiven, og jeg tror valget av skrifter og de to sorte ringene som holder de forskjellige skjermene sammen, skaper en veldig Art Deco-vibe.

 IWC Tribute To Pallweber Edition '150 år' Watch Watch Releases
IWC Tribute To Pallweber Edition ‘150 år’ Watch Watch Releases

 

Den digitale visningen av tiden hopper øyeblikkelig og er ganske smart. For visning av minuttene kan man tydeligvis se at det er to plater – en 10-minutters plate og en for de enkelte minuttene. Enkeltminne-disken forløper nøyaktig en gang i minuttet, og kjøp replika klokker en utløsningsmekanisme lagrer energi og forventer 10-minutters disken tilsvarende. Oppe, timeskiven hopper nøyaktig hvert 60 minutt. Denne øyeblikkelige hoppemekanismen muliggjør en tydelig og nøyaktig digital avlesning av tiden. Å få alle til å hoppe samtidig og jevnt er tilsynelatende ganske utfordrende i urmakeri, og det vil være kult å se alle tallene endres øverst på hver time.

 

IWC hyllest til Pallweber Edition “150 år” drives av den interne IWC kaliber 94200. Det er en manuelt såret bevegelse som slår på 4Hz og tilbyr 60 timers strømreserve. Fornøyd sendte ikke IWC oss bilder av bevegelsen, men vi blir fortalt at det vil være synlig gjennom et safirskjerm caseback og vil inneholde en innlagt 18k gullmedalje som feirer 150-årsdagen for IWC. Man kan også forvente at den skal dekoreres til IWCs vanlige høye standarder.

 IWC Tribute To Pallweber Edition '150 år' Watch Watch Releases
IWC Tribute To Pallweber Edition ‘150 år’ Watch Watch Releases

 

IWC Tribute to Pallweber Edition “150 år” er min favoritt på grunn av sin rene visning av tiden og dens klassiske utseende, og av alle de spesielle jubileumsklokkene i IWC i år for 150-årsjubileet. Det er også en ganske trofast hilsen av Savonnette lommeur fra 1886, som jeg er sikker på, er noe IWC-fans vil sette pris på. IWC Tribute to Pallweber Edition “150 år” (Ref. IW505002) er begrenset til 250 stykker.