Posted on

beste menn Omega Aqua Terra 150m Gents 231.13.43.22.02.002

Seamaster Aqua Terra hyller OMEGAs maritime arv. Denne kolleksjonen får nå en ekstra fargeoppgradering med en ny urskive i blått og grønt. Den symmetriske 41mm saken er i rustfritt stål og er dekorert med en bølget rygg. Fra nå av kan de pares med et armbånd i rustfritt stål eller en lærrem i samme farge.


Den blå eller grønne skiven er malt Perfect Replica Watches UK med sollys og har et horisontalt “teak” -mønster inspirert av tredekket til luksuriøse seilskuter. Det er også et datovindu klokka 6 med rhodiumbelagte hender og timemarkører fylt med hvit Super-LumiNova.

Den nye 41 mm Aqua Terra 150M koaksiale masterkronografen er drevet av OMEGA master chronograph 8900-bevegelsen og er motstandsdyktig mot et magnetfelt på 15.000 gauss. Det er sertifisert av Swiss Federal Institute of Metrology (METAS) og har en strømreserve på 60 timer. Selvviklende bevegelse beste menn Omega Aqua Terra 150m Gents 231.13.43.22.02.002 med koaksial utslipp med en fri balanse vårfjær med silisiumhårspring, to fat montert i serie og selvvikling i begge retninger

Posted on

kjøp Rolex Daytona 116588TBR ‘Eye Of The Tiger’ eller ‘Rorschach Test’ Diamond Set klokke replika

Uendelig innovative designklokker er virkelig begrensede utgaver av dagens største klokkemerker. Verdien av replica Rolex Daytona klokker Rainbow tredoblet seg nesten i 2018, fra en utsalgspris på 90 000 dollar til 200 000 dollar, bare et av mange gode eksempler. I dette tilfellet vil du direkte oppleve det siste utseendet på diamantklokken produsert av Rolex Daytona 116588TBR Rolex Daytona-fabrikken, med kallenavnet “Eyes of Tiger Daytona”. Smykkerinnleggsmønster, “Test Daytona”.

Rolex har en av de lengste og mest holdbare platene. Det skaper rare og nye design (om ikke ofte). Jeg er overbevist om at denne merittlisten ikke bare er fordi vi kan gjøre det, men fordi vi må gjøre det. Å vurdere dette er viktig ikke bare for urelskere ( luxury rolex  klokker ), men også for Rolex-konkurrenter.

I mange tilfeller forstår vi nytten av å bruke avansert urmakeri som et sted for teknologiske forbedringer, ingeniørfunksjoner og isolert produksjonskompleksitet. I kontrast har utformingen av en kreativ klokke vanligvis et element av “å gå bort”, som er teknisk sterk nok til å avlede oppmerksomheten fra det gamle til det mest meningsløse (markedsføring i stor skala eller hvis det er overbevisende Markedsføring) skyldes mangel på kreativ ytelse.

Når det er sagt, tror jeg at merkevaren vår er viktig for enhver kreativitet / estetisk inspirasjon for klokkeentusiaster. Vi snakker bare om pris, se på bevegelsesytelse eller designelementer. Noen ganger er merkets evne til å ta mindre oppmerksomhet på seg selv en sjelden og viktig opplevelse. Hvis et merke ikke har noe med design å gjøre, vil det snart bli irrelevant.

Du må insistere på å diskutere det nye Daytona-perspektivet. Ikke snakk for mye om dette emnet. Men hvis det ikke er en Rolex-klokke, hvilke råd? Dette minner meg om andre merker som jeg tidligere roste og eide, nemlig IWC og Jaeger-LeCoultre. To kraftige merker med ypperlige fabrikker, lang historie og mer modne klokkeserier kan ristes av mer enn én … Har du diskutert veldig lite tid i disse to aspektene nylig? du kan se

Sammenlignet med for noen år siden brukte de mindre tid på andre kjente merker som Blancpain og Breguet. De kan tjene penger på en nydelig gruppe, eller de kan overleve ved å selge en bøtte med grunnleggende nivå soss, en “nyhet” i retrostil og andre produkter, men det er en attraktiv hovedkompressor med flere grenser Lab eller høyteknologisk ingeniør? Selvfølgelig kan du ende opp med å kjøpe den grunnleggende Reverso og den klassiske IWC-piloten til samme pris, men å ha en moderne klokke betyr at du er den eneste messenger, partner og eneste produkt. Men merker som oss er fascinert. Haloprodukter har rett til å overleve. Vi skal ikke bare være begrenset til teknisk dyktighet, men også til å fokusere på moderne estetikk.

Selvfølgelig oppnås billige copy rolex klokker ved å selge nesten alle tønner med produkt, og det er nok rom for eksperimentering. Men kan du nevne noen få store merker og med modig roman og systematisk vise de mest solgte designene og kolleksjonene? Noen ganger vil det være noen rare klokker, men i sjeldne tilfeller blir de også brukt i bestselgende serier. Hvorvidt Rolex Daytona 116588TBR “Tiger Eyes” blir verdsatt og verdsatt avhenger av personlig smak, men jeg tror at den iøynefallende designdebuten til de store merkene og den sjokkerende bezel-designen kommer oss alle til gode. ..

Det er prisverdig at Rolex omtaler denne versjonen som “mystisk og skinnende”. Imidlertid er de to siste ordene riktige, etterfulgt av baffelen er veldig tørr. Den svartmalte skiven “Champagne Chronograph” er satt med 36 trapesformede diamanter. Sammenvevd med svart maling. diamant. “Resten av dokumentet er sofistikert imitasjonsrollex klokke , Rolex (produsert av Rolex) kaliber 4130, Oyster-etui, Oyster-armbånd og samme funksjon som alle andre klokker.

Posted on

beste menn Omega De Ville Hour Vision De Ville Hour Vision

Opprettelsen av Omega-klesprodusenten, The Ville-samlingen er ifølge noen av de mest oppnådde. Her er en presentasjon av noen av klokkene i denne samlingen, bare for glede for øynene …… og smerten i porteføljen for hvem som sprekker og kjøper en. Stor merkevare blant klokker, Omega rimmer hans kreasjoner med luksus, du må faktisk betale flere tusen euro for å skaffe seg en.

Omega har akkreditert sitt navn noen av de fineste modellene av klokker og Omega De Ville: Hour Vision er enda en flott skape fra dette merkehuset. Denne klokken har så mye i det og fremstår likevel veldig enkelt i utseende. Med en replika Omega De Ville  sølv urskive ser kaken så stilig ut at den kan vinne ethvert hjerte ved første salg kopi eksklusive klokker utseende. Saken av klokken har en diameter på ca 41 mm og ser bare den perfekte klokka på hendene til enhver person.

 


Snakker om saken av beste menn Omega De Ville Hour Vision De Ville Hour Vision er det rent utarbeidet av polert solid  perfekte Omega De Ville 18k rosa gull. Ripebestandig safirkrystall er et annet høydepunkt i denne fantastiske skapelsen av horologi. Timemarkører og hender er alle laget av polert gull og ser strålende ut og gjør det enkelt å lese tid selv i de dårlige timene på dagen. Kommer inn på bevegelsen av timepieceen, fungerer den på en selvviklende automatisk kronometer-koaksial bevegelse og kjører på kaliber Omega 8501. Andre funksjoner i timekeeping-instrumentet inkluderer den fantastiske strømreserven på 60 timer og dens vanntette evne til opptil 100 meter.

En annen veldig behagelig ting om dette instrumentet er håndleddsstroppen. Den brune lærremmen med krokodillmønster gjør at klokken lett passer i håndleddene dine. Tiden leveres med en garanti på 5 år og et ekthetsbevis sammen med produsentens boks og manual. Enkelhet er den ekte beste delen av utsmykningen som gjør det til en favoritt av massene. Alt i alt er denne timepiece et flott utstillingsvindu av høyt nivå horologiske ferdigheter og er virkelig noe å se etter.

Posted on

kopiere Rolex Explorer 216570 bruker Oystersteel for sine metallklokker

The Oyster Perpetual Explorer og Explorer II utviklet seg fra  kopiere Rolex Explorer klokker  dype engasjement med leting. De krysser i hvilke få personer oppdrag. Varemerket ble forøvrig i stand til å kontrollere disse klokkerne i ekte eksistens ved hjelp av utleie av polar, fjellklatring og huleutforskning over noen år. Noen av verdens mest uberørte oppdagelsesreisende, fjellklatrere og forskere tok Explorer og Explorer II klokker til steder som testet påliteligheten i de tøffeste forholdene.

Rolex bruker Oystersteel for sine metallklokker. Oystersteel er spesielt avansert med hjelp av logoen, og tilhører 904L metallfamilien, legeringer som vanligvis brukes i høytiden og innenfor luftfarts- og kjemisk industri, hvor maksimal motstand mot korrosjon er viktig. Oystersteel er ekstraordinært motstandsdyktig, gir en fantastisk slutt så snart som polert og opprettholder sin skjønnhet selv innenfor de grusomme miljøene.

Skiven er det eksepsjonelle ansiktet på et  falske Rolex Sky-Dweller-klokker med høy presisjon , den karakteristiske mest ansvarlige for identifikasjon og lesbarhet. karakterisert ved hjelp av timemarkører som er vanlige fra 18 ct gull for å redde deg tarnishing, er hver Rolex urskive designet og produsert internt, hovedsakelig for hånd for å sikre perfeksjon.

The Oyster armbånd er en stor alkymi av form og funksjon, estetikk og teknologi, designet for å være hver robust og avslappet. Den er utstyrt med en Oysterlock folding lås, som forhindrer utilsiktet åpning og Easylink trøst forlengelse hyperkobling, i tillegg forskjellig for  kopi klokke med diamanter asfaltert bezel . Denne fordelaktige enheten lar brukeren å bremse armbåndsperioden ved å bruke omtrent fem mm, og gir ekstra komfort i enhver tilstand.

Explorer II er klar med kaliber 3187, en selvviklet mekanisk bevegelse helt avansert og syntetisk ved hjelp av Rolex. På samme måte som den konvensjonelle timen, minutter og sekunder, har den en 24-timers hånd for å vise et andre tidsrom. 3187 er utstyrt med Parachrom hårspring og Paraflex overraskelsesabsorbenter, som gir ekstra motstand mot støt og i intense situasjoner. Som flere  luksus falske klokker evigvarende bevegelser, er 3187 et lisensiert sveitsisk kronometer, en betegnelse reservert for høy presisjonsklokker som effektivt har overskredet sveitsiske pålitelige Chronometer testing Institute (COSC) eksamener. Dens struktur, som er felles med alle Oyster watch-trekk, gjør det enkelt pålitelig.

Explorer II er utarbeidet med et ekstra 24-timers show; En dedikert hånd sirkler ringen på 24 timer i stedet for den vanlige 12, peker til en fast bezel med 24 timers eksamener. Denne funksjonen gjør det mulig for brukeren å skille dagens timer fra nattetidene, en viktig funksjon for enkeltpersoner som går inn i miljøer hvor mørket regjerer perfekt – inkludert i hulene i hulene eller hvor solen ikke setter seg – akkurat som Polarområdene om sommeren.

Posted on

fake dame Cartier Panthere 83083444

I lys av at Cartier reinvigorerte sin utmerkede urmakeri for åtte år siden, har den overrasket oss hvert år med en enestående kompleks klokke etter hverandre. Dette året hadde fake dame Cartier Panthere 83083444 en eksepsjonell form for vidunder: en oppstandelse av Panthère de Cartier, som ble avviklet i de tidlige åndene. bortsett fra en ny Minute Repeater Mysterious Double Tourbillon (ny innen opplevelsen at disse hodepine blandes for første gang), endret Cartier Panthère De Cartier i hovedinnføringen på SIHH i år, noe som gjør det klart at kvinneklokker ikke er andre nivå i reklamestyrke eller salg.

mens du ser på tilstanden til klokkeforetaket i løpet Norsk nettbutikk med stort utvalg av billig klokker av det siste året, er reintroduksjonen av Panthère De Cartier ikke alt det som er overraskende. I likhet med Tank, Santos og forskjellige ikoniske volumsamlinger er Cartier Panthère en brød-og-smør senterkolleksjon: et positivt problem på en ustabil markedsplass. Med mer enn en referanse og prispoeng, er det miles akkurat hva markedet ser ut til å kreve, enda en gang i mellomtiden.


Cartier Panthère ble opprinnelig oppført i 1983, og relaunchoppsettet er akkurat som det originale: kvadratisk tilfelle med skruer på bezel, romerske tall, jernbanetoneindeks og et lite perfekte cartier klokker merke som er preget i X-sifret – skiller det fra forfalskninger. Hendigeste armbåndsproduksjonen er ny – den er langt større smidig. alle trekkene er kvarts, som holder klokken elegant tynn og faktisk til det opprinnelige oppsettet, som kom hit til å være i høyden av kvartsgenerasjonen.
Santos er også en ikonisk firkantet Cartier klokke med romersk tallerkener og synlige skruer på bezel, og minst en mann eller kvinne jeg snakket med var forvirret omtrent sin likhet med Cartier Panthère, så det er vel verdt å vise Santos her til sammenligning. Forskjellene er diffunderte. Dimensjonene på beslaget og skruene er mye mindre på Cartier Panthère enn på Santos, og lugs er større avsmalnet, som er kronen. Og på Santos kan det ikke være noen grense på jernbanesporindeksen. (selv om det var en grense på indeksen av det autentiske Santos uret som ble opprettet i 1904).

Santos ble forvandlet til aviator Alberto Santos-Dumont, en venn av Louis Cartier, for å tillate ham å kile sin flybein mens han ikke måtte ta hånden av kontrollene for å nå for lommeur. Det ble en suksess i det parisiske samfunnet, og Cartier sluppet det kommersielt noen få år senere. Santos-Dumonts firkantede form blir moderne for sin tid, og dermed startet Cartiers eventyr i sektoren av formede klokker.
Selv om Cartier Panthère-volumserien endret seg i opprettet i 1983, har Cartier gjort smykker med panther-tema på grunn av at selv før den skapte Santos-klokken i 1904 – hadde de enkleste gutta som hadde båret armbåndsur på den tiden vært squaddies inne i Sør-Afrikansk Boer-krigføring, og det endret seg på grunn av at Afrika er blitt for varmt til et midjefrakke, hvor en mans lommeur holdes ordentlig. Cartier holder sin tradisjon for jeweled panther klokker hvert år. I år blanket de nye ringene kreasjoner, mest merkbart, Royale og Joueuse. Cartier Panthère Royale ble stimulert ved hjelp av en berømt panther- og safirbrosje laget av Cartier i 1949 for hertuginnen av Windsor. Den er designet i konsentriske sirkler satt med diamanter rundt en panther i tillegg satt med diamanter og lakk.

Posted on

kjøp Rolex Sky-Dweller 326934 klokker replika

Gull er ettertraktet for sin glans og Aristokratiet. metall forsterker energi og pålitelighet. sammen kombinerer de harmonisk høy kvalitet i sine boliger. en ekte  replika Rolex klokker  signatur, har Rolesor kjennetegnet på Rolex-moter siden tidlig på trettiårene, og endret seg til varemerket som et navn i 1933. Det er langt en av de fremste søylene i Oyster-samlingen.

et sett invertert, lilla trekant på tallerkenfaktorene til valgt referansetid – tiden hjemme eller på turistens vanlige arbeidsplass – på den midterste 24-timers disken. Etter hvert ser dette døgnåpne showet på dagslys timer timer fra nattidetidene i det andre kvartalet. Dialene har nå rektangulære indeks-timemarkører og lengre palmer, i tillegg til et Chromalight-show med langvarig luminescens, noe som forbedrer lesbarheten.


Sky-Dweller er utstyrt med et solid hyperlink Oyster-armbånd i Oystersteel, i tilfelle av den hvite Rolesor-modellen, eller for den gule Rolesor-versjonen, et Oyster-armbånd som kombinerer Oystersteel og 18 ct gult gull. Oyster armbånd drar nytte av den nye skjulte vedleggsenheten under beslaget som sikrer en sømløs synlig kontinuitet blant armbåndet og saken. Den er langt klar med en foldende Oysterclasp, og har også den fantasifulle  kopier Rolex klokker  patenterte Easylink-hurtigutvidelsesenheten som lar brukeren enkelt vokse armbåndslengden med omtrent fem mm, for ekstra trøst i enhver situasjon.

Sky-Dweller er utstyrt med kaliber 9001, en selvviklet mekanisk bevegelse helt avansert og produsert ved hjelp av  salg Rolex klokker . beskyttet ved å bruke sju patenter, er det langt en av de mest komplekse kalibrer som noensinne er utviklet ved hjelp av emblemet. Arkitekturen, produserer fine og revolusjonerende funksjoner gjør det helt spesielt og pålitelig.

De to tidssonene vises samtidig. Nærliggende tid er indikert ved hjelp av den tradisjonelle sentertimeren, minutt- og sekunderhendene. det kan settes raskt og enkelt ved hjelp av en mekanisme som gjør at timen kan justeres uavhengig i en times inkrement både fremover og bakover. Hverken minutt og sekunder eller referansetid innen 2d-tidszonen påvirkes. Og fordi klokken ikke stoppes, blir nøyaktigheten bevart. Referansetid innenfor turistens regelmessige nærhet av bolig eller malerier er undersøkt på en roterende off-center plate. en hard og rask invertert crimson trekantfaktorer til brukerens valgte referansetid. Skivens 24-timers show tillater at reisende virkelig skiller sollys timer fra nattidetidene i fjerntidsområdet (for eksempel 10:00 pr. 10:00). Datoen veksler er knyttet til lokal tid og skjer innen noen få millisekunder ved midnatt. Så datoen som vises i blenderåpningen er kontinuerlig den moderne datoen i brukerens nabolagssektor.

Posted on

billig menn IWC Big Pilots IW501901

Det er tydelig år Spitfire over i Schaffhausen, med billig menn IWC Big Pilots IW501901 bringe ikke en, ikke to, men syv nye referanser til SIHH inspirert av det legendariske britiske krigsflyet fra 1800-tallet. To av de nye referansene vi allerede har sett: Standard Pilot’s Chronograph Spitfire i bronse, og den begrensede utgaven Timezoner Spitfire med sitt patenterte tidszoner. De andre nye referansene som er omtalt nedenfor, er subtilt oppdaterte varianter av nåværende Pilot-klokker i nye tilfelle henrettelser og en kul ny komplikasjon, men enda viktigere, er den nye Spitfire-samlingen nå drevet av IWCs interne produserte kalibrer.


Bevegelsene er bare halvparten av historien, men disse nyutgivelsene markerer også en ganske betydelig estetisk avvik fra den langvarige Spitfire-samlingen, som i det siste tiåret eller så har opprettholdt en konsekvent dressier tone inspirert av den skinnende sølvkantens ytre Spitfire-planet selv. I år slår billige IWC klokker imidlertid disse børstet sølv urskive og påførte polerte elementer til fordel for en tradisjonell matte instrumentskive layout lånt fra sin klassiske Mark 11 Pilot (som hadde blitt brukt av RAF Spitfire piloter i eller rundt 1948) alt pakket inn i en ny vintage-esque fargepalett, som nå er inspirert av interiøret i Spitfire: bronsevesker, beige Super-LumiNova salg kopi eksklusive klokker og olivenbrune grønne ringer. Ta vare på det friske utseende, betrakt disse nye klokkene mer historisk inspirert, mens tidligere Spitfire-klokker var mer design-inspirert av det litterære kildematerialet. Helt ærlig, ville jeg hevde at det er svært lite om disse nye klokker som føles tydeligvis “Spitfire”, basert på hva vi har vært betinget av å forvente fra denne kjøp IWC klokker   i fortiden, men nåværende tilbud er ikke mindre flotte, selv om de kanskje cribbing litt for mye fra den nåværende nü-vintage trenden i urmakeri.


Av de fem nye referansene som vi ikke har dekket ennå, er to av dem i hovedsak re-skinned varianter av referanser som vi allerede har dekket. Dette inkluderer Pilot’s Watch Chronograph Spitfire (ref. IW387901) i rustfritt stål med en 69000 kaliber kronografbevegelse – betydelig, da det er første gang salg IWC klokker har distribuert denne bevegelsen i Pilots linje. Med unntak av sokkemateriale og svart urskive, er dette uret ellers funksjonelt identisk med bronsevarianen (ref. IW387902) som allerede er dekket. Det samme gjelder for den nye, begrensede utgaven Big Pilot Perpetual Calendar (ref. IW503601) – et speil av sin rustfrie fetter i standardlinjen, og flaggskipet i den nye Spitfire-samlingen. Her bronsehuset henger kal. 52615; en imponerende syv-dagers evig kalenderbevegelse som kan justeres helt av kronen, og opprettholder dagens nøyaktighet i 577,5 år.

Posted on

beste menn Cartier Calibre de Cartier W7100046

Cartier har gjort det ganske klart at Caliber-saken skal ha mye liv. Den har tjent som utgangspunkt for alt fra vanlig luksus til ultrahøyeste Cartier-modeller, og fortsetter å ha en lovende fremtid, da Cartier for tiden foretrekker Caliber som sin fremste menns modell. En av mine personlige favorittaspekter av kaliberen er at ingen noensinne har referert til det som “unisex”. Mange Cartier-klokker har den væskefølelsen av fransk polsk som gjør dem gode nok til en mann, men passer for en kvinne. Kaliber er “all fyr”. Tidligere i 2013 ble samlingen utvidet med salg kopi eksklusive klokker Caliber Chronograph-modellen (debuterte her).

Jeg var ganske fornøyd med det opprinnelige Caliber-uret da beste menn Cartier Calibre de Cartier W7100046 ga ut det i 2010. Senere tilbød jeg en aBlogtoWatch praktisk gjennomgang av kaliber her. Det mange som ikke husker, er at Cartier valgte kaliber som første klokke for å huse sin egen bevegelse kjent som kaliber 1904MC. Dette var ikke deres første interngjorte bevegelse – Cartier startet med svært luksuriøse ting noen år tidligere. 1904MC var ikke bare en ny bevegelse, men ment å være grunnlaget for mange fremtidige bevegelser. Designet for å være fleksibel, er 1904MC det som alle interne bevegelsesbaserte Cartier-klokker inneholder. Så her er det med en kronograf. I kalibreringschronografen er bevegelsen kjent som 1904-CH MC.


1904-CH MC automatisk ligner den rene basisbevegelsen uten kronografmodulen, men med litt annerledes oppsett, samt en 30-minutters kronograf som tilbys i en bi-kompaksjonslayout.  perfekte cartier klokker Frekvensen er 28.800 bph og strømreserven er 48 timer. Den har også datoen som ligger klokka 6. Det varige kontroversielle elementet i Caliber’s dial design er “åpent” datovinduet. Jeg må innrømme at denne designfunksjonen ser mye verre på noen andre klokker, men det stikker ut som noe som tilbys rent for å være quirky.

Jeg har hørt to ting om kronografens undervelger. Noen tror at ringene er for tette sammen, og andre setter stor pris på deres posisjonering fordi det gir en relativt uhindret visning av timemarkørene som gir optimal lesbarhet. Hvem er jeg enig med? Vel, begge antar jeg. Lesbarhet er ganske bra, men med ringen rundt underskiven, er plasseringen til midten av skiven kanskje for understreket. Etter å ha sagt alt det, elsker jeg symmetrien på skiven og føler at i forhold til det opprinnelige kalibreringshjulet (med sekundærvalser) er kronografen mye bedre balansert og ser mer komfortabel ut. Så mens det kanskje ikke er verdens mest perfekte skive, er det fint og attraktivt nok til å stolt bære Cartier-navnet.

Posted on

beste menn og dame Cartier Ballon Bleu WE9005Z3

Blant Cartiers mange nye utgivelser for 2011 var denne ultratynne versjonen av den populære Ballon Bleu. Jeg er ikke helt sikker på hvorfor Ballon Bleu er så populær. Som kvinneklokke får jeg det helt. Den har en elegant, boblende skjønnhet til det og noen fine avrundede kurver. Jeg mener ordet “ballong” er i navnet – i det minste tror jeg det er hva “ballon” betyr. Jeg kunne gå galt, jeg vet ikke. Uavhengig av den sanne salg kopi eksklusive klokker oversettelsen, vil urkolleksjonen alltid være den “blå ballongen” for meg – og nå er det litt deflatert.

Tynne profilklokker er varme i 2011. Det er mange grunner til det, men kostnaden er en av dem. Merker kan belaste det samme beløpet for et ur med mindre edelt metall – og de kan hevde at du betaler for kompleksiteten til miniatyrisering. Det argumentet kan være fornuftig, men tynne klokker har eksistert i generasjoner. Jeg har faktisk ikke noe imot tynn profil klokker med mindre de er bred nok. Alt under 40 mm bredt i en tankeprofil, vil ikke se tiden på håndleddet mitt, og jeg foretrekker minst 42 mm og bredere hvis jeg kan hjelpe det. Heldigvis gjorde beste menn og dame Cartier Ballon Bleu WE9005Z3 denne tynne versjonen av Ballon Bleu 46mm bred – flott.
Cartier kaller klokken “Ekstra-flat” Ballon Bleu. Det er minst et dusin måter du finner merker som navngir tynne klokker. Noen bruker bare navn som “flat” eller “tynn”, og noen ganger termer som “slank”. Merkene noen ganger blir litt over opphisset om svelte naturen til disse timepieces og føler behovet for å legge på adjektiver for å hjelpe deg med å komme i deres samme tankegang. Det er derfor du ser etiketter som “ultra-tynn” og “ekstra flat”. Kan noen i Sveits komme med et sett med “tynn” retningslinjer for å hjelpe disse merkene? Hva anses tynn? Hva anses ekstra tynn? Du ser ikke termen “ekstra tykk.” I stedet bruker de ordet “overdimensjonert” (som jeg har nevnt om 6000 ganger, er en dum term jeg hater). Etikettene gir ingen mening, men det er morsomt å si. Som du kan se, er Extra Flat Ballon Bleu ganske darn tynn på håndleddet. billige cartier klokker publiserer ikke en gang tykkelsen av saken. Jeg tenkte ikke å måle det når jeg sjekket det ut, men nå kan jeg ikke fortelle deg målingen. Så hvor flatt er klokken? Ekstra flat.


For å være rettferdig, har den faktiske tykkelsen på en tynn klokke ikke noe å gjøre, med mindre du vil hevde at du har den tynneste i verden, som det er tilfellet med noen Piaget klokker. Hva betyr noe, er hvordan de ser ut og føles på håndleddet. perfekte cartier klokker ikke i spillet for å slå noen poster, men det ønsker å tilby en tynn profilversjon av den populære selgeren – og det ser ganske stilig ut. Tynn synes bare å være den populære tingen å gjøre i disse dager, og merkene eksperimenterer hvor de kanskje ikke uten denne trenden er rundt. Den tynne saken av Ballon Bleu Extra-Flat er bred og flat – noe som er bra. Jeg foretrekker dem flattere versus buede når de er i denne størrelsen. Lugs kurven litt for å få klokka bedre på håndleddet.


Med bare to hender og kjøp cartier klokker romerske tall, ser guilloche maskinens graverte ring ut glatt og fremdeles lett å lese. Hvorvidt du liker stilen til det, er et spørsmål om smak, men det er et ganske attraktivt ansikt i ordningen av ting. Det er også den blå dialogen versjonen av Ballon Bleu – som er spesiell for platinekassettmodellen. Bortsett fra det er 18k hvite og rosa gullmodeller med mer tradisjonelle Cartier urskive. Den dekket krone har en safir cabochon satt i den.
kopiere Cartier klokker nevner ikke at bevegelsen er i Ballon Bleu Extra-Flat. Men en rask titt på caseback avslører begrepet “mecanique.” Det sier til meg at klokken har en mekanisk bevegelse i den, som i dette tilfellet er manuelt såret. Virkelig rart at de ikke publiserer mer på det punktet. De fleste versjoner av denne flate klokken kommer på en brun alligatorbælte, men de som får den blåblåste platina-versjonen, får en blå alligatorrem. Pris? salg cartier klokker   vil kjøre deg $ 20,300 – $ 21,800 i gull og $ 32,550 i platina.

Posted on

kjøp Rolex Cellini 50535 klokker replika

Rolex tilbyr et bredt spekter av modeller som passer til håndleddet ditt, alt fra profesjonell til klassisk klokker. Utforsk  falske Rolex klokker -samlingen ved å plukke dine favorittmodeller, materialer, beslag, ringer og armbånd for å finne en klokke laget for deg.

Cellini-samlingen feirer den evige elegansen til en tradisjonell klokke av moderne stil. Det navnet ble inspirert av den italienske renessanseren Benvenuto Cellini. Denne samlingen kombinerer den beste Rolex-ekspertisen til perfeksjonen av sine høye standarder for å forbedre tradisjonen med urmakeri på en tidløs måte. Linjen av Cellini-modellen er rolig og sofistikert, materialet er edelt og finishen er luksuriøst. Hver detalj respekterer koden for vakten.

kjøp Rolex Cellini 50535 klokker replika
kjøp Rolex Cellini 50535 klokker replika

For å opprettholde de vakre rosa gull klokker, har  kjøp rolex klokker sin egen 18 kt rosa gull-legering som er blitt produsert i en egen støpeanlegg, for å skape en Everose gull, ble patentert. 18 karate Everose, som ble utgitt i 2005, brukes i alle  replika Rolex klokker modeller i rosa gull.

Den Cellini Moonphase, er det en skiveformet hvitlakkert hjulet utsettes for den blå emalje på klokken 6-stilling, tidligere meteoritt av applikasjon, den sistnevnte har blitt trukket i en ring av sølv. Når den fulle månen og ny måne roteres i en månedlig syklus vil måne fase bli lest gjennom fremvisningsinnretningen, som er satt til klokken 12 sub-kanaler. Cellini Moonphase viser datoen rundt oppringeren. Det er en halvmåne i midten.

Billige kopi kjøp Rolex Cellini 50535 klokker replika
Billige kopi kjøp Rolex Cellini 50535 klokker replika

Selini månefasen er blitt festet til 18 karat gull Everose folding krone klapp med brun alligator lærstropp.

Beste kopi kjøp Rolex Cellini 50535 klokker kopi til salgs
Beste kopi kjøp Rolex Cellini 50535 klokker kopi til salgs

Cellini sirkulær og klassisk diameter 39 mm av Moonphase er tradisjonelt et symbol, raffinører, raffinert ferdig, dobbeltrammen – kupler og andre fine riller – blir tilsatt for å skille en fremtredende. Linjen er rolig og sofistikert, materialet er edelt og finishen er luksuriøst. Vi respekterer kunstlovenes kunstlover og tolker retur til kilden til classicisme helt i harmoni med den tiden, til detaljene. Det ble dannet en mangesidig, slik som et tveegget sverd, i nøyaktigheten av selvtrekkende kronometer bevegelse i sentrum av denne prestisjetunge vakt, nålen hvert sekund, hvert minutt og hver time teller.

replica buy Rolex Cellini 50535 klokker replika
replica buy Rolex Cellini 50535 klokker replika