Posted on

billig menn IWC Big Pilots IW501901

Det er tydelig år Spitfire over i Schaffhausen, med billig menn IWC Big Pilots IW501901 bringe ikke en, ikke to, men syv nye referanser til SIHH inspirert av det legendariske britiske krigsflyet fra 1800-tallet. To av de nye referansene vi allerede har sett: Standard Pilot’s Chronograph Spitfire i bronse, og den begrensede utgaven Timezoner Spitfire med sitt patenterte tidszoner. De andre nye referansene som er omtalt nedenfor, er subtilt oppdaterte varianter av nåværende Pilot-klokker i nye tilfelle henrettelser og en kul ny komplikasjon, men enda viktigere, er den nye Spitfire-samlingen nå drevet av IWCs interne produserte kalibrer.


Bevegelsene er bare halvparten av historien, men disse nyutgivelsene markerer også en ganske betydelig estetisk avvik fra den langvarige Spitfire-samlingen, som i det siste tiåret eller så har opprettholdt en konsekvent dressier tone inspirert av den skinnende sølvkantens ytre Spitfire-planet selv. I år slår billige IWC klokker imidlertid disse børstet sølv urskive og påførte polerte elementer til fordel for en tradisjonell matte instrumentskive layout lånt fra sin klassiske Mark 11 Pilot (som hadde blitt brukt av RAF Spitfire piloter i eller rundt 1948) alt pakket inn i en ny vintage-esque fargepalett, som nå er inspirert av interiøret i Spitfire: bronsevesker, beige Super-LumiNova salg kopi eksklusive klokker og olivenbrune grønne ringer. Ta vare på det friske utseende, betrakt disse nye klokkene mer historisk inspirert, mens tidligere Spitfire-klokker var mer design-inspirert av det litterære kildematerialet. Helt ærlig, ville jeg hevde at det er svært lite om disse nye klokker som føles tydeligvis “Spitfire”, basert på hva vi har vært betinget av å forvente fra denne kjøp IWC klokker   i fortiden, men nåværende tilbud er ikke mindre flotte, selv om de kanskje cribbing litt for mye fra den nåværende nü-vintage trenden i urmakeri.


Av de fem nye referansene som vi ikke har dekket ennå, er to av dem i hovedsak re-skinned varianter av referanser som vi allerede har dekket. Dette inkluderer Pilot’s Watch Chronograph Spitfire (ref. IW387901) i rustfritt stål med en 69000 kaliber kronografbevegelse – betydelig, da det er første gang salg IWC klokker har distribuert denne bevegelsen i Pilots linje. Med unntak av sokkemateriale og svart urskive, er dette uret ellers funksjonelt identisk med bronsevarianen (ref. IW387902) som allerede er dekket. Det samme gjelder for den nye, begrensede utgaven Big Pilot Perpetual Calendar (ref. IW503601) – et speil av sin rustfrie fetter i standardlinjen, og flaggskipet i den nye Spitfire-samlingen. Her bronsehuset henger kal. 52615; en imponerende syv-dagers evig kalenderbevegelse som kan justeres helt av kronen, og opprettholder dagens nøyaktighet i 577,5 år.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *