Posted on

kopiene menn Rolex Daytona 116515 LN

Rolex Cosmograph Everose Daytona menns Rose Gold Watch 116515 - Automatisk vikling, 44 juvelkronometer.
Rolex Cosmograph Everose Daytona menns Rose Gold Watch 116515 replika klokker – Automatisk vikling, 44 juvelkronometer.

Rolex Daytona 116515LN replika klokker
Daytona ref. 116515LN debuterte på Baselworld 2011 og har vært en populær modell blant de dyreste Daytona-alternativene. Og det er ingen overraskelse. Dens 40mm Oyster sak i 18k steg gullpar uklanderlig godt med den svarte keramiske ringen. Et raskt notat på gull og keramiske materialer; Disse er ikke standard «off-the-shelf» varianter, men heller Rolex-forbedrede. Metallet er Rolex-eksklusiv rosa gulllegering-aka Everose-som merkevarekravene ikke vil falme over tid. På den annen side er Cerachrom-keramikkrammen enda et Rolex-patent der materialet ikke bare er motstandsdyktig mot riper, men det vil heller ikke falme selv etter flere tiår med solstråling.

Som med alle versjoner av Rolex Daytona, ref. 116515LN inkluderer et gravert takmeter på bezel-en integrert komponent til kronografifunksjonen. Denne skalaen, i forbindelse med kronografen, tillater brukeren å måle 400 enheter (enten kilometer eller miles) i timen. Dette er det som til slutt gjør Daytona Cosmograph til en racerbildriver. Senterkronografens hånd er nøyaktig innen 1/8 sekunder. Sammen med den viktigste chrono-hånden er det også 30-minutters counter subdial klokka 3 og 12-timers teller underdialogen klokken 9. Disse to registre er også forbundet med en liten sekunder indikator klokka 6. Oppsettet av de tre registre (i tillegg til pushers klokken 2 og 4) er en stor del av det som gir Daytona sitt berømte utseende.

Ref. 116515LN inkluderer et gravert takmeter på foringsrøret.
Ref. 116515LN inkluderer et gravert takmeter på foringsrøret.

COSMOGRAPH DAYTONA
Den ultimative kronografen
Rolex Cosmograph Daytona, introdusert i 1963, ble designet for å møte kravene til profesjonelle racingdrivere. Med sin svært pålitelige kronograf og firkant med tachymetrisk skala, gjør det mulig for førere å måle gjennomsnittlig hastighet på opptil 400 kilometer eller miles per time, slik de velger. Et ikon ble evig sammen med navn og funksjon til motorsports høyverdige verden.

EVEROSE GOLD
Modellegenskaper
For å bevare skjønnheten i sine rosa gullklokker skapte og patenterte Rolex en eksklusiv 18 ct rosa gulllegering som ble kastet i sitt eget støperi: Everose gull. Introdusert i 2005, er 18 ct Everose brukt på alle Rolex-modeller i rosa gull.

CHOCOLATE DIAL
Modellegenskaper
Den sentrale feie sekunder hånden gir en nøyaktig avlesning på 1/8 sekund, mens de to tellerne på tallerkenen viser den bortfalls tiden i timer og minutter. Drivere kan nøyaktig kartlegge sporets spor og taktikk uten å feile.

OYSTERFLEX BRACELET
Modellegenskaper
Den nye Cosmograph Daytona er utstyrt med et Oysterflex armbånd, utviklet og patentert av Rolex. I kjernen ligger et superelastisk metallblad som er overformet med høy ytelse svart elastomer, et materiale som er spesielt motstandsdyktig mot miljøeffekter og svært slitesterk. Oysterflex-armbåndet er også utstyrt med en Oysterlock-sikkerhetslås og er utstyrt med Rolex-patenterte Easylink-hurtig forlengelsessystem som gjør at brukeren kan øke armbåndslengden med ca 5 mm, noe som gir ekstra komfort under alle forhold.

Dette er en populær modell blant de dyreste Daytona-alternativene.
Dette er en populær modell blant de dyreste Daytona-alternativene.

4130 BEVEGELSE
Modellegenskaper
Cosmograph Daytona er utstyrt med kaliber 4130, en selvviklet mekanisk kronografbevegelse som er utviklet og produsert av Rolex. Arkitekturen inneholder langt færre komponenter enn en standard kronograf, og dermed øker bevegelsens pålitelighet. Som alle Rolex evigvarende bevegelser, er 4130 et sertifisert sveitsisk kronometer, en betegnelse som er reservert for høy presisjonsklokker som har bestått testene for sveitsiske offisielle testet for kretstester (COSC). Kronografbevegelsen har en Parachrom hairspring, som gir større motstand mot støt og temperaturvariasjoner.

START, KJØR, STOPP
Modellegenskaper
Daytonas chronografefunksjoner aktiveres av pushers som skruer ned som viklingskronen når de ikke er i bruk, noe som garanterer vanntetthet til 100 meter. Ett trykk for å starte, stoppe eller nullstille kronografen gir et skarpt, klart klikk som ble perfeksjonert ved hjelp av den mest avanserte teknologien. Rolex urmakere perfeksjonerte også mekanismen for å passe det ideelle fingerpresset på pushers, og konstruerte det for å gi en øyeblikkelig og nøyaktig start på timingen uten å ofre pålitelighet.

18kt rosa gullveske med svart lærrem. 18kt rosa gull med takmeter gravert svart keramisk fasade. Sjokolade urskive med rosa gull-tone hender og arabiske tallet timemarkører. Minimarkører rundt ytre kant. Dial Type: Analog. Luminescerende hender. Chronograph – sub-dials viser: tre – 60 sekunder, 30 minutter og 12 timer. Automatisk bevegelse. Ripefast safirkrystall. Skru ned kronen. Solid sak tilbake. Veske diameter: 40mm. Rundformet form. Brett sikkerhetslås. Vannbestandig på 100 meter. Funksjoner: time, minutt, sekund.

Posted on

kjøpe menn Rolex Daytona 116518

La oss gå rett til poenget: Jeg har aldri følt meg veldig tiltrukket av Rolex Daytona. Siden presentasjonen av den automatiske versjonen i 1989 (på den tiden drevet av en Zenith-basert bevegelse), og til 2016 Steel / Ceramic 116500LN versjonen, var interessen for Daytona nær null. For meg representerte det en slags emblematisk klokke som på et personlig nivå aldri appellerte til meg. Så, hva kan være grunnen til at jeg har byttet så fort fra hat til å elske, når jeg ser den nye 2017 Rolex Daytona Gold / Ceramic / Oysterflex (de nye referansene 116515LN, 116518LN og 116519LN)?

Hvorfor slike dårlige følelser om en klokke som trolig er en av de mest ikoniske og mest ettertraktede tidene av hele bransjen, uansett tid? For å svare deg (og jeg er sikker på at noen av dere vil gjenkjenne deg selv i disse ordene), er det mange klokker som jeg personlig ikke vil kjøpe, men i tilfelle av Rolex Daytona er vi mange skritt videre. Det er en kombinasjon av forskjellige aspekter, de fleste er langt fra objektive. Først av alt er det utseendet. Siden 1989 og de automatiske versjonene, har Daytona, for meg, mistet sitt verktøyaspekt. Det er skinnende, ganske voluminøst, dårlig proporsjonert (den fete skinnende kanten), for polert og generelt, ganske blingy. Deretter er det det ubalanserte tilfellet, med en tynn venstre side og en voluminøs høyre side. Og jeg snakker ikke engang om de skruede trykkene som jeg finner ubrukelig og upraktisk på daglig basis. Og hvis jeg alltid fant stålversjonene for monokromatiske og dermed manglet litt kontrast, var gullversjonene enda mindre tiltalende, spesielt på grunn av den offentlige representasjonen de hadde – en slags uttalelsesklokke, fortelle «se, jeg gjorde det.»

kjøpe menn Rolex Daytona 116518.
kjøpe menn Rolex Daytona 116518.

Jeg snakker om Oysterflex-stroppen senere, men først, la oss gå over grunnleggende om Rolex Cosmograph Daytona, som vil være kjent for alle som kjenner Rolex Daytona. Disse nye Daytona klokker kommer i en 40mm bred veske og vil bli tilbudt i 18k hvitt gull og 18k gult gull, og de kommer nå med Cerachrom bezels. Det er også en tredje versjon i Everose. Teknisk hadde Everose Rolex Cosmograph Daytona allerede en Cerachrom-bezel da den ble lansert, men den knytter seg til de to andre her, fordi den nå vil bli tilbudt med en Oysterflex-stropp.

Den første klokken for å få Oysterflex var Everose Yacht-Master fra 2015. Oysterflex-stroppen er ganske spesiell fordi den ikke bare er en gummi- eller elastomerrem. Nei, Rolex gjør ikke ting på den enkle måten. I stedet brukes et super elastisk blad og deretter støpes over med elastomer. Målet var å skape en stropp med påliteligheten av et metallarmbånd og komforten av en elastomerrem. For de nye Daytona-klokkerne her, vil de også få en Oysterlock-sikkerhetslås med Easylink-mekanismen som raskt øker stroppelengden med ca. 5 mm – perfekt for varme dager når håndleddene dine utvides.

Dette fører oss til de andre og riktig personlige grunner til at jeg ikke likte Rolex Daytona: dens aura.
Dette fører oss til de andre og riktig personlige grunner til at jeg ikke likte Rolex Daytona: dens aura.

Mange mennesker gjør «det fortsatt gummi» -argumentet, og det er selvfølgelig sant. Men det er en åpenbar appell til mange andre for en gummistropp, spesielt hvordan Rolex gjør dette, og ikke bry deg om å bruke $ 30.000 for det morsomme. Det kan være trøst, sportslig estetikk, eller bare fordi de liker at det skiller seg ut. Du kan ikke like det, men jeg synes det er rimelig å si at disse ikke bare er en annen gummistropp («det er Rolex gummi!»). Rolex insisterer på å kalle det et armbånd, men det er definitivt en rekkevidde.

Så hva kan godt grunnene til at jeg har forandret meg så raskt om Rolex Daytona, for endelig å komme til det punktet jeg kan si «Jeg elsker den nye 2017 Rolex Daytona Gold / Ceramic / Oysterflex.» Først og fremst er det ikke annonsere penger fra Rolex som fører meg til dette punktet – først og fremst er det ingen, og det andre er det ikke hvordan vi jobber på Monokrom! Når det gjelder 2017 Gold Daytonas, handler det om utseendet, balansen, detaljene og de riktige kodene, som til slutt snakker med meg. Likevel, før det, må vi se tilbake på 2016 Steel / Ceramic versjonen for å forstå.

dets bilde, hva det står som et objekt når det brukes. Jeg har alltid mislikt den falske eksklusiviteten drevet av lave leveranser til forhandlere.
dets bilde, hva det står som et objekt når det brukes. Jeg har alltid mislikt den falske eksklusiviteten drevet av lave leveranser til forhandlere.

Faktisk begynte jeg å drastisk forandre tankene om Rolex Daytona i 2016, da «Crown» introduserte den versjonen vi alle forventet, et stålur, med en (slags) panda dial og hovedattraksjonen, en svart keramisk bezel. Ja, jeg vet at det fortsatt skinner, ja det har fortsatt de skruede trykkene, men likevel var jeg en del av dusinvisene (hundrevis? Tusen?) Av samlere som forandret seg om Dayto. Den sorte keramiske bezel gir litt lyshet, noe modernitet, en litt mer verktøy-ish og sportig stil, og generelt den riktige kontrast som du forventer av en slik kronograf. Likevel, selv om jeg kunne ha presset «buy it now button», ville jeg uttrykke en eller to reservasjoner om denne 116500LN. Den første er om stålarmbåndet, som fortsatt har polerte sentrale lenker – og generelt tror jeg det er for mye metall / stål i denne klokken … Den andre reservasjonen handler om sprøyten som omgir denne klokken, og det alene gjorde meg tvilsom . Jeg vet at den er svært subjektiv og har ingenting å gjøre med den generelle kvaliteten på klokken, men det var en sterk avskrekkende. Men Rolex var på vei for å overbevise meg om å forandre meg …

Dette fører oss til Baselworld 2017 og de nye gull / keramiske / gummi-versjonene av Rolex Daytona, nemlig referansene 116515LN (Everose gull), 116518LN (gul gull) og 116519LN (hvitt gull). Hva handler det om med disse 3 referansene som er så godt gjort at jeg kunne endre meg? Først og fremst, som jeg sa, er en gull-Rolex ikke «min ting», av en enkel grunn som ikke handler om utseendet, men om bildet. Igjen, den slags uttalelse som er (faktisk var) unappealing. Disse 3 nye Rolex Daytona bytter ut versjoner på lærremmer, som var åpenbart litt utdaterte og ikke som de varme kaker i disken lenger. Med den nye Oysterflex / Keramisk kombinasjonen på gull Daytos har vi muligens de mest ønskelige modellene i katalogen (i hvert fall for meg, og jeg vet at vår grunnlegger Frank er enig med meg …) – (rediger Frank Geelen: ja, jeg gjør det! )

Posted on

kjøp ROLEX GMT-MASTER II 126710 «pepsl» replika klokke

Det var det! De store nyhetene for Rolex i år, en som mange har forventet og drømt om: Rolex GMT Master II Pepsi 126710 BLRO. Og hvorfor er det en drøm som kommer i oppfyllelse? Fordi den har et jubileumsarmbånd, fordi det har en ny bevegelse, fordi det er et stål 40mm, men hovedsakelig fordi det er STÅL. Ja, det er en stor en.

Mens det kun er tilgjengelig i hvitt gull, er ROLEX GMT-MASTER II 126710 «pepsl» replika klokke Pepsi nå tilbudt i rustfritt stål, og det koster bare «CHF 8 800». I all rettferdighet gjenopplever Rolex ikke hjulet her, men det er imponerende at det hørte hva samlere egentlig vil ha. Og resultatet er rett og slett fantastisk.

Rolex siden deres nyeste generasjon av høy ytelse internt gjorde bevegelser inne i Day-Date 40-klokken, samt bruken av deres nyeste generasjon av produksjonsmetoder for watch case. De nye sakene er godt ferdig og gjør faktisk en Litt bedre opplevelse enn den utgående generasjonen av GMT-Master II-klokker. Det betyr også at den populære «Batman» sorte og blå bezel Rolex GMT-Master II 116710BLNR nå er meget sannsynlig at den snart vil bli utgått (eller kanskje oppdatert) selv om Rolex hevder det Vil leve side om side med de nye 126710 GMT-Master II-modellene.Først og fremst viser still-40mm GMT en litt redesignet sak, med nye lugs: tynnere og mer avsmalnet. Saksbandene har også blitt litt omformet. Et positivt poeng er at maxi-saken er ute og dette vil sikkert være retningen for andre modeller i samlingen. Deretter, i motsetning til tidligere lanseringer, starter Rolex ikke med en ny modell i gull, men i rustfritt stål.Den andre store nyheten er at to-tone blå og rød Pepsi-bezel er nå tilgjengelig på stål og ikke utelukkende med et dyrt hvitt gullveske. Dette betyr at denne nye Rolex GMT Master II «Pepsi» 126710 BLRO går tilbake til utilitaristiske røtter av modellen – lett, motstandsdyktig, rimeligere. Cerachrom-beslaget er lik den forrige WG-versjonen, med en monoblokkonstruksjon.

Rolex tok også GMT-Master II 126710BLRO-lanseringen som en mulighet til å gjeninnføre jubileumsstil armbåndet tilbake i sin sportsklokksamling. Nylig tilbudt til Rolex Datejust 41-modellene i stål og gull, er GMT-Master II 126710BLROs jubileumsarmbånd i all-steel og leveres med en matchende Oysterlock-folding-implementeringslås. Dette er ikke første gang en GMT-Master II-klokke har vært tilgjengelig på et slikt armbånd – men det er første gang blant den moderne tiden av Rolex sportsklokker.

Hvis det nye saken og armbåndet til GMT-Master II ikke var nok for watchfans, introduserte Rolex også en ny GMT-bevegelse med Rolex kaliber 3285. Dette er en av Rolexs nye «Superlative Chronometer» -klokker, som i tillegg til passerer Rolexs interne sertifiseringsstandarder, lover også pluss eller minus 2 sekunder per dags nøyaktighet. Den automatiske bevegelsen opererer på 4Hz (28.800 bph) og tilbyr 70 timers strømreserve. Tilleggsfunksjoner inkluderer Rolexs anti-magnetiske Parachrom hairspring og Chronergy balansehjulet. Bruk av 3285 automatisk bevegelse er en fornøyelse og absolutt en oppgradering på den tidligere generasjonen GMT-Master II-bevegelsen. Å være i stand til selvstendig å flytte hovedtimerhånden under reisen er blant de viktige funksjonene Rolex vil at folk skal vite om.

Sist, men ikke minst, har GMT Master II 126710 BLRO den nye generasjonsbevegelsen, kaliber 3285. Med hensyn til funksjonalitet, ingen endringer: 24h rød GMT holder i midten for hjemmetid, sentral Mercedes-timers hånd med justeringer per time-intervaller for lokal tid og dato klokka 3. Kalibreringen 3285 lagrer opptil 70 timers kraftreservoar og har en Parachrom hårspring og en forbedret rømning. Det er selvfølgelig sertifisert som et superlativt kronometer.